Hinnasto

 

Kotisiivouksen hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Siivouspalvelumme oikeuttaa kotitalousvähennykseen. Siivouksen hintaan lisätään 7 euron käyntimaksu / siivouskerta, joka kattaa kaikki matka-, väline-, aine ja muut lisäkulut (käyntimaksu ei ole kotitalousvähennyskelpoinen kulu). Siivouspalvelun minimiveloitus on kaksi tuntia / siivouskerta.

Siivoussopimus voi olla joko kertaluontoinen (yhtä siivouskertaa koskeva) tai toistaiseksi voimassaoleva. Käytämme siivouksessa yrityksemme siivousvälineitä ja -aineita.

Erikseen sovittavat siivouspalvelut hinnoitellaan tapauskohtaisesti esim. vaikeiden tahrojen poistaminen tai pienten yksiöiden siivous

Lisäksi hyvä tietää

Laskutus
  • Kertaluontoisen siivoussopimuksen veloitukset tehdään heti palvelun toimittamisen jälkeen. Maksuehto on 14 päivää laskun päiväyksestä.
  • Toistaiseksi voimassaolevan siivoussopimuksen veloitukset tehdään kerran kuukaudessa jälkikäteen. Maksuehto on 14 päivää laskun päiväyksestä.
Sopimuksen peruuttaminen
  • Siivoussopimus voidaan peruuttaa kirjallisesti 14 vuorokauden kuluessa siivoussopimuksen allekirjoituksesta. Ennen peruutusta toteutetut siivouspalvelut veloitetaan normaalin hinnoittelun mukaisesti.
Sopimuksen irtisanominen
  • Siivoussopimus voidaan irtisanoa kirjallisesti vähintään kaksi arkipäivää ennen sovittua siivouspäivää
Erimielisyydet
  • Mahdolliset tilaajan ja palveluntarjoajan väliset erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan hyvässä yhteisymmärryksessä osapuolten välisin neuvotteluin. Mikäli erimielisyyttä ei saataisi ratkaistuksi neuvotteluilla, tilaaja, joka on kuluttaja-asiakas, voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn, tilaajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan
    (www.kuluttajaneuvonta.fi).
Laajemmat sopimusehdot
  • Laajemmat sopimusehdot on kuvattu SiivousPippurin yleisissä siivoussopimusehdoissa